Online trening Uvod v meditacijo za zacetnike


Pomaga ti:

  • zmanjšati stres in anksioznost 
  • Uživati v umirjenem stanju uma in duha 
  • Izboljšati splošno zdravje in počutje 
  • Okrepiti tvoj imunski sistem 
  • Povečati motivacijo 
  • Izboljšati koncentracijo in osredotočenost 
  • Ublažiti simptome bolezenskih stanj, ko so npr. migrena, nespečnost, astma, hiperaktivnost in mnogih drugih.

Ne glede na to, ali iščeš umirjeno stanje uma, življenje brez stresa ali splošno dobro počutje, s pomočjo meditacije lahko vse to dosežeš. Pravzaprav še več - (ponovno) vneseš veselje v svoje življenje in se naučiš povezati z najglobljimi aspekti samega sebe.  


Samo predstavljaj si, kako čudovito je lahko, ko najdeš vir neskončne radosti? Ko močan pretok energije revitalizira tvoje telo, um in duha in vnese veselje v vsak trenutek tvojega življenja?

Kakšne koristi ti lahko prinese meditacija?

Meditacija je znanstveno potrjeno dobrodejen način, kako izboljšati zdravje in vnesti več ravnovesja v življenje vsakega posameznika. Ljudje meditirajo vsepovsod po svetu, ne glede na starost ali spol. Ker so ugotovili, da z meditacijo občutno izboljšajo svoj vsakdan na izjemno učinkovit način. 

Kljub temu, da je meditacija presenetljivo preprosta in lahko izkusiš njene rezultate takoj, se morda sprašuješ, kako začeti ali pa kaj lahko narediš drugače, da ti bo vendarle “uspelo” umiriti um in doživeti plemenito in zate najbolj ugodno meditacijsko izkušnjo. 


Ja, izjemno preprosto je. Celo tako zelo, da za to ne potrebuješ posebnega učitelja ali tečaja. Ker pa je naš um tisti, ki največkrat zakomplicira zadevo, mu je treba postopek razložiti po korakih, da razume. Pomembna mu je struktura, da se lažje prepusti. Zato vodena meditacija, tečaji, seminarji pridejo še kako prav.


Ker sem se tudi sama srečevala z izzivi, kako sedeti pri miru in razmišljati “nič”, in ker sem prepričana, da je meditacija nekaj, kar mora biti dosegljivo vsakomur, ti podarjam tale izjemno preprost 5-tedenski online trening.  


Če nimaš nobenih ali imaš malo izkušenj z meditacijo, je to pravi trening zate, da se na enostaven in hiter način spoznaš z meditacijo. 

Vpiši svoj pravi email naslov in preveri, če so vse črke v emailu na svojem mestu, preden pritisneš gumb PRIJAVA. V kolikor je email naslov napačen, lahko pogrešiš potrditveno sporočilo in s tem nadaljevanje postopka. Nato poglej v svoj e-poštni predal (tudi zavihke Promocije, Družabno ali Posodobitve, morda celo Vsiljeno pošto), kamor boš v nekaj minutkah prejel/a sporočilo za potrditev prijave. Za nadaljevanje postopka obvezno potrdi svojo prijavo. Po potrditvi prijave na online trening dobiš še eno sporočilo, v katerem so že prvi napotki, kako se pripraviti na meditacijo s praktično vajo. Naslednji dan in potem še 4 tedne zapored, prejmeš povezavo do različnih meditacij na svoj email. Za dodatno pomoč mi piši na suzana@suzanasimencic.com.

Pridruži se mi

​​​​​​​na brezplacnem online treningu.

Kot uvod v meditacijo ali za uporabo v vsakdanjem življenju.

Praktična vaja

2 relaksacijski potovanji

Pobeg v prečudoviti alpski svet in odkrivanje morja in samotnega otoka....

Zaznavanje telesa, osredotočanje na dih in na telo,vnašanje prostora v posamezne dele telesa, meditacija z glasbo.

4 vodene meditacije


  • ​​​​​​​infografika Izberi svoje meditacijsko potovanje, 
  • možnost dodatnih vodenih meditacij po zaključku brezplačnega treninga.​​​​​​​​​​​​​​


Suzana Simencic

Je izvajalka seans Beyond Quantum Healing, raziskovalka duše in življenja. Je ljubiteljica narave, ki jo najraje odkriva peš ali s supom. Obožuje glasbo, rada se zavrti v ritmih swinga in uživa v ustvarjanju novih jedi. Največ miru najde v meditaciji, v gozdu in v slikanju.


V zadnjih 13 letih je doživela globoko osebno transformacijo skozi najrazličnejše oblike metafizičnega zdravljenja in skozi celovit pristop k človekovemu dobremu počutju. Z vami deli prakse in modrosti, ki se jih uči skozi odnose in lastno izkustvo prebujanja. ​​​​​​​

My Image

Spoznaj facilitatorko

Vpiši svoj pravi email naslov in preveri, če so vse črke v emailu na svojem mestu, preden pritisneš gumb PRIJAVA. V kolikor je email naslov napačen, lahko pogrešiš potrditveno sporočilo in s tem nadaljevanje postopka.


Nato poglej v svoj e-poštni predal (tudi zavihke Promocije, Družabno ali Posodobitve, morda celo Vsiljeno pošto), kamor boš v nekaj minutkah prejel/a sporočilo za potrditev prijave. Za nadaljevanje postopka obvezno potrdi svojo prijavo.


Po potrditvi prijave na online trening dobiš še eno sporočilo, v katerem so že prvi napotki, kako se pripraviti na meditacijo s praktično vajo. Naslednji dan in potem še 4 tedne zapored, prejmeš povezavo do različnih meditacij na svoj email.


Za dodatno pomoč mi piši na suzana@suzanasimencic.com.

Pridruži se mi na brezplacnem online treningu. 

Vsebina brezplacnega treninga